Poděkování za pomoc při sbírkových dnech!

Publikováno 26.10.2023 09:23 Odbočka Příbram


Obrázek

I v Příbrami letos úspěšně proběhly sbírkové dny Bílá pastelka 9., 10. a 11. října. Celkově bylo 4 670 551,- Kč. V Příbrami a okolí naši dobrovolníci nasbírali 54 671,- Kč. 

Velké poděkování patří Vlaďce a Petrovi Miklášovým, kteří společně s vodicím pejskem Charliem vybrali v Sedlčanech krásných 17 869,- Kč. S touto částkou se také umístili mezi 5 nejlepšími dvojicemi dobrovolníků, kteří nasbírali nejvíce peněz v kategorii pracovníků a členů SONS v rámci celé ČR. 16. listopadu se pak zúčastnili akce "Poděkování nejlepším", která proběhla v rezidenci primátora města Prahy. 

Další díky patří určitě studentům Gymnázia Legionářů a studentům SŠ a VOŠ Březnice, kteří se účastní sbírky již tradičně a jsme jim za to vděční. 

Do sbírky se s námi zapojila i příbramská knihovna Jana Drdy a na hlavní pobočce na náměstí T.G.M. prodávaly knihovnice pastelky během všech tří sbírkových dnů. 

Ještě jednou děkujeme všem zapojeným a v neposlední řadě všem, kteří letos přispěli na služby poskytované zrakově postiženým.

DĚKUJEME!


Obrázky