Pobyty v roce 2021

Publikováno 01.04.2021 10:02 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

Pobyty v roce 2021

 

Jsme přesvědčeni, že díky lepšící se situaci a postupnému uvolňování nynějších opatřeníbránících šíření koronaviíru, se velmi rádi  pustíme do realizování všech naplánovaných akcí, mezi které patří i rekondiční pobyty. Pevně věříme, že nám štěstí bude přát a budeme je moci oba uskutečnit. A kam se vlastně letos podíváme?

 

Pobyt s tandemovými koly

Milovníci sportu, převážně jízdy na kole, se mohou těšit na rekondiční cyklopobyt, který se bude konat v termínu od 3. do 10. 7. 2021v Pardubickém kraji. Ubytování je zajištěno v penzionu Blatenský dvůr v Mikulovicích – fakt to není na Moravě.

Pobyt je určen pro 10 zrakově postižených a 10 vidících průvodců, kteří budou společně pracovat na zvýšení psychické i fyzické kondice a poznávat krásy regionu.

Jak už název pobytu napovídá, pobyt je zaměřen převážně na cykloturistiku, při které navštěvujemezajímavá místa, trávíme čas u vody, při společných aktivitách a nechybí ani společenské vyžití. Na tomto pobytu zkrátka využíváme všech možností, které daná lokalita nabízí.

 

Lázeňský pobyt v Poděbradech

Naopak o něco klidnější, ale určitě ne chudší, je rekondiční pobyt v Poděbradech, na který řada z vás velmi ráda jezdí. Letos proběhne v termínuod 12. do 19. 9. 2021 a v tomto místě naposledy. Zázemí nám opět poskytne hotel Libuše, který většina z vás už dobře zná.

Pobyt je zaměřen na poznávání regionu, zvyšování fyzické a psychické kondice při plavání, cvičení v bazénu, procedurách, vycházkách, společenských aktivitách.

Jestli uvažujete, zda je vámi vybraný pobyt pro vás vhodný, neváhejte a ozvěte se nám. Rádi vám sdělíme více informací, na základě kterých se budete moci rozhodnout.

Zájemci se mohou na oba pobyty hlásit od 19. dubna 2021. Následně vám bude předána přihláška, kterou vyplněnou, potvrzenou očním lékařem a se zálohou přinesete do kanceláře naší odbočky.

Nastane-li situace, že pobyt nebude moci proběhnout, záloha nebo celá částka vám bude vrácena bez stornopoplatků. Ceny pobytů budou upřesněny na základě získaných příspěvků a dotací.