PŘED ROKEM

Publikováno 03.11.2021 13:48 Odbočka Havlíčkův Brod


 

   V sobotu 21. listopadu 2020 jsme založili na Skype skupinu SONS HB a ve čtvrtek 3. prosince jsme spustili náš první společný hovor. Po prvních týdnech, kdy jsme se takto scházeli jednou týdně, padl návrh, že bychom mohli dvakrát. Postupně se hodina protáhla téměř na dvě a stejně jsme si nestihli povědět všechno, zodpovědět na všechny kvízové otázky a další. Od dubna si tedy voláme třikrát týdně. Samozřejmě jsme moc rádi, když se sejdeme doopravdy, naživo, na oblastní radě, klubu, nebo třeba v kavárně. Ale v době, kdy to nešlo a v mezičase osobních setkání, je toto velmi příjemné zpestření a propojení. Členové, kteří nemají možnost se na Skype připojit, jsou s námi v telefonickém kontaktu.

   A druhé malé výročí má v listopadu i naše Paprsková rubrika Oživlá kniha. Jako první se s námi o své dojmy z načítání knih podělila Irena Budweiserová. Následoval Jan Hyhlík, Tereza Bebarová, Veronika Khek Kubařová, Anita Krausová, Josef Bernard Prokop, David Matásek, Vanda Hybnerová, autorky knih Monika Benešová a Jana Poncarová a v tomto čísle Tomáš Juřička. S několika dalšími jsme v kontaktu a myslíme, že se máme všichni na co těšit.

   Taky jste zvědaví, jak to bude příští listopad? V čem budeme pokračovat a co nového nás čeká? Sledujte náš časopis, web nebo facebook..