Online beseda s Lindou Albrechtovou

Publikováno 16.03.2023 09:41 Železník Vojtěch


Obrázek

Online beseda s Lindou Albrechtovou

 

 

Přijměte pozvání na online besedu s Lindou Albrechtovou

KDY:      středa 22.3. od 17:00

KDE:      v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://1url.cz/@Prihlaseni_beseda_L_Albrechtova

 

Přijďte, až uvidíte, řekli Lindě Albrechtové, když projevila zájem studovat na vysoké škole. Díky své odvaze, nezdolnosti a touze překonávat překážky velmi úspěšně vystudovala v době, kdy nebyly téměř žádné kompenzační pomůcky a dnes sama pomáhá lidem s těžkým zrakovým postižením. Kromě své práce také ve volném čase píše blog, díky kterému se nejen lidé nevidomí a slabozrací, ale také běžná veřejnost může dozvědět spoustu důležitých informací, tipů a rad.

 
Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft Teams. Pokud byste měli jakékoli potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel: 736671586. Ta Vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve Vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoli počítače či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře Vám bude na e-mail zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce, tedy v 16:00.
V tento čas bude také schůzka zpřístupněna pro zkušební připojení.
Formulář se Vám zobrazí také po načtení QR kódu pod tímto textem.

Ve formuláři, prosíme, vyplňte všechny požadované údaje. Na zadanou emailovou adresu vám v den konání akce zašleme odkaz pro připojení k besedě.

Pro hladký a příjemný průběh besedy je důležité, aby účastníci uměli vypnout a zapnout mikrofon. Pokud si nejste jistí, jak tuto funkci na Vašem zařízení ovládat, prosíme, kontaktujte Jirku Sedláčka na tel: 732 876 513. Rád Vám poradí, jak na to.
Můžete také využít návod na připojení, který jsme pro Vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod je zde: https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams
Schůzka bude přístupná od 16:00 pro vyzkoušení funkčnosti Vašeho připojení. Odkaz na ni Vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. výše.

 

Těšíme se na Vás!

Za tým SONS online

Vojtěch Železník


Obrázky

QR kód pro načtení přihlašovacího formuláře QR kód pro načtení přihlašovacího formuláře