Online beseda Lovec Zvuků s Janem Příborským

Publikováno 01.07.2022 12:58 Železník Vojtěch


Dne: 04.07.2022 17:00
Kde:

Beseda Lovec Zvuků s Janem Příborským

 

Přijměte pozvání na online besedu Lovec Zvuků s Janem Příborským tak jak ho neznáte.

KDY:      pondělí 4. července od 17:00

KDE:      v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://1url.cz/@prihlaseni_k_besede_sJ_Priborsky

Lovec zvuků -

 

Nahrávání a sbírání nejrůznějších zvuků, hudby, hlasů a rozhovorů je jeho celoživotním koníčkem.

Ovšem teprve výpočetní technika mu umožnila zvuky přehledně ukládat na disk počítače, ale hlavně kvalitně nahrávat a prostřednictvím počítačového zvukového editoru nahrávky upravovat, vytvářet nové kompilace.

O tom, kde a jaké zvuky a nahrávky pořizuje, vám popovídá a především ze své databáze bude vybírat a pouštět v pondělí 4. čerrvence 2022 v 17 hodin.

A co konkrétně uslyšíte? Jen tak namátkou: několik zvukových pohlednic z Česka i ze světa, zvuky z přírody, především slavíky, ale také si přijdou na své milovníci parních lokomotiv a vůbec vláčků.  vlaků.

 

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft. Pokud byste měli jakékoliv potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel:  736671586. Ta vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoliv počítače, či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře, vám bude na email zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce. Tedy v 16:00.
V tento čas bude také schůzka zpřístupněna, pro zkušební připojení.
Formulář se vám zobrazí také po načtení  QR kódu níže.

Ve formuláři prosíme vyplňte vaši emailovou adresu, jméno a příjmení, město či obec a zda máte či nemáte zrakové postižení.

Setkáme se v pondělí 4. července v 17:00 hodin v prostředí aplikace Teams. Besedu můžete sledovat na počítači, tabletu či mobilním telefonu. Pro hladký a příjemný průběh besedy je důležité, aby účastníci uměli vypnout a zapnout mikrofon. Pokud si nejste jistí, jak tuto funkci na vašem zařízení ovládat, prosíme kontaktujte Jirku Sedláčka na tel: 732876513. Rád vám poradí, jak na to.
Můžete také využít návodu na připojení, který jsme pro vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod: https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams
Schůzka bude přístupná od 16:00 pro vyzkoušení funkčnosti vašeho připojení. Odkaz na ni, vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. Výše.

 

 

Těšíme se na Vás
Za tým SONS online,

Vojtěch Železník a odbočka SONS Olomouc


Obrázky

QR k=od pro přihlášení k besedě QR k=od pro přihlášení k besedě