OO SONS VRCHLABÍ - ČTYŘI DOHODY

Publikováno 19.06.2017 10:50 Odbočka Vrchlabi


Obrázek

14. května zavítal do Vrchlabí známý herec, pan Jaroslav Dušek. Na jeho představení Čtyři dohody se těšilo mnoho lidí. Vždyť toto představení je tak vtipné, ale i plné pravdy… Krásné představení a ještě o to krásnější, že jeho výtěžek jde vždy na charitativní účely.

I já se svou kolegyní jsme se na představení chystaly… Ale jaké bylo překvapení, když jsme zjistily, že jsme pozvané? Pozval nás pan ředitel KD Střelnice pan Vladimír Jindra s tím, že to zrovna naše odbočka SONS Vrchlabí, bude tím šťastným obdarovaným. Velká radost rázem zaplnila naši kancelář…

A tak přišel ten milý den. Sešly jsme se na Střelnici, daly si vínečko a pak jsme se šly nechat příjemně bavit báječným divadelním vystoupením. Musím říci, že představení Čtyři dohody prostě zbožňuji.

Na konci celého emotivního představení přišla pro nás ještě emotivnější chvíle. Byly jsme pozvány na podium a tam nám pan Jaroslav Dušek předal šek od spolku Aneon v hodnotě krásných čtyřiceti tisíc.

Víte, taková radost a dojetí, to není jen z té pro nás opravdu veliké finanční částky, kterou jsme pro náš spolek dostaly. Ta radost vychází i ze zjištění, že si vás někdo všiml. Někdo vidí vaši snahu, někdo ví o tom, co děláte, a chce vám pomoci ve vašich krocích vpřed. Nemusely jsme se sáhodlouze vychvalovat, nemusely jsme nikoho prosit, přemlouvat… „někdo to prostě viděl…"

A to je to nejdůležitějš, co jsme si odnesly z tohoto večera. Že dobří lidé existují, vzájemná pomoc funguje a naše práce není zbytečná.

 

 


Obrázky