Novoroční setkání šumperské odbočky

Publikováno 22.01.2019 08:54 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

 

NOVOROČNÍ SETKÁNÍ ŠUMPERSKÉ ODBOČKY

 

U příležitosti začátku nového kalendářního roku jsme ve čtvrtek 10. ledna u nás v klubovně uspořádali přátelské novoroční setkání členů a příznivců naší šumperské odbočky.

Podmínkou účasti bylo přinést hrstku vánočního cukroví, trošku pomazánky a zdravou míru dobré nálady. Potěšilo nás, když všichni tuto malou výzvu statečně přijali a na setkání dorazili s pochoutkami a plní pozitivní energie, kterou v průběhu setkání ještě zdvojnásobili. Krom chutného občerstvení a pohodových lidiček tomu jisto jistě napomohl i skvěle připravený zábavný program.

 Společně jsme zhodnotili právě zakončený rok 2018, navzájem si sdělili své plány, které bychom rádi uskutečnili v roce novém a povídali jsme si na různá témata ze života. A nezůstali jsme jen u povídání. Díky našemu dobrovolníkovi Františkovi a jeho kytaře se nám podařilo toto malé shromáždění rozezpívat. Klubovnou zazněly známé vánoční i lidové písničky a vykouzlily všem úsměv na tváři.

Ve chvíli, kdy si potřeboval kytarista odpočinout, přišly na řadu vtipy, které rozhýbaly naše bránice.

Smích nás přešel ve chvíli, kdy přišla na řadu hra, u které je třeba malinko přemýšlet. Spočívala v uhodnotí, jaké zvíře představujeme. Mezi kandidáty se objevili mlok, ještěrka, tasemnice a dál raději pokračovat nebudu. Není divu, že se nakonec ukázalo, že i tato hra může být velmi naučná a zábavná.

Jako většina našich akcí, i tato se ke spokojenosti všech, vydařila a získala si od zúčastněných členů velmi pozitivní ohlasy. I u téhle akce platí, že čím víc lidí se přidá, tím větší zažijeme legraci. Proto budeme rádi, když přijdete mezi nás a pomůžete nám aktivity oživit a udělat je nezapomenutelnými.

 

 


Obrázky