Napsali jste nám...

Publikováno 02.03.2019 08:57 Odbočka Šumperk


Obrázek

 

 

 

 

 

NÁVŠTĚVA BAZÉNU V ZÁMECKÉM RESORTU V SOBOTÍNĚ

 

 

Chtěla bych se s vámi podělit o dojmy z výletu, na který jsem vyrazila společně s dalšími členy šumperské odbočky v úterý 26. 2. 2019. 

Cílem naší cesty byl Sobotín, kde jsme navštívili bazén v zámeckém rezortu. Už při vstupu do areálu na mě dýchla nostalgie starých časů, připadal mi stylizován do 30. let minulého století, útulné a  příjemné prostředí. 

 V bazénu je velká vířivka se super teplou vodou, vodní relaxační lehátka, okolo bazénu lehátka k odpočinku a několik stolků a židlí, kde jsme si pak dali malé občerstvení. Místo zdí  jsou  velká prosklená okna, tak že nás z jedné strany ohřívalo sluníčko a z druhé strany byl krásný výhled na zasněženou stráň, kde si pár lyžařů užívalo posledního sněhu.

Po dvou hodinách plavání, masírování na vodních lehátkách a nahřívání ve vířivce jsme šli na oběd do blízké restaurace Koliba. Po obědě jsme si před Kolibou udělali pár společných fotografií a šli na autobusovou zastávku, která byla jen o  pár metrů dál. 

Musím také napsat, že nás po celou cestu doprovázely dvě naše pracovnice, Soňa Bezděková a Alena Rosaková, které měly celou tuto akci pečlivě připravenou. Po celou dobu se nám úžasně věnovaly, staraly se o nás, aby nám nic nechybělo.  Všechno mělo hladký průběh. Jsou obě dvě opravdu skvělé a to je  názor celé naší skupiny. Domů jsme se vraceli odpočinuti a zrelaxováni na těle i na duši. Už se těšíme na další akci, kterou pro nás připraví.

 

Pudilová Libuše  

 


Obrázky