Nakoukněte SONS pod pokličku

Publikováno 29.08.2022 11:00 Železník Vojtěch


Obrázek
Začíná: 06.09.2022
Končí: 06.09.2022 17:00
Kde: 19:00

vOnline beseda s Lubošem Zajícem
Nahlédněte SONS pod pokličku.

 

Přijměte pozvání na online besedu s Lubošem Zajícem

KDY:      úterý 6. září od 17:00

KDE:      v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:
https://forms.office.com/r/jQUMC2T9XE

 

„Nakoukněte s námi SONS pod pokličku.“

Srdečně vás zveme na besedu s prezidentem SONS Lubošem Zajícem. Povídat si budeme o prvním roce v křesle prezidenta SONS. O tom, co se podařilo a na čem se dále pracuje, o vizi do budoucna. Ale také o tom, jak vlastně taková organizace jako je SONS funguje, kde se získávají finance na činnost a dalších organizačních záležitostech.

Jako vždy bude prostor na vaše dotazy, podněty a připomínky.

 

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft Teams. Pokud byste měli jakékoli potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel: 736 671 586. Ta Vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve Vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoli počítače či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře Vám bude na e-mail zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce, tedy v 16:00.
V tento čas bude také schůzka zpřístupněna pro zkušební připojení.
Formulář se Vám zobrazí také po načtení QR kódu pod příspěvkem.

Ve formuláři, prosíme, vyplňte Vaši emailovou adresu, jméno a příjmení, město či obec a zda máte či nemáte zrakové postižení.

Setkáme se v úterý 6 září v 17:00 hodin v prostředí aplikace Microsoft Teams. Besedu můžete sledovat na počítači, tabletu či mobilním telefonu. Pro hladký a příjemný průběh besedy je důležité, aby účastníci uměli vypnout a zapnout mikrofon. Pokud si nejste jistí, jak tuto funkci na Vašem zařízení ovládat, prosíme, kontaktujte Jirku Sedláčka na tel: 732 876 513. Rád Vám poradí, jak na to.
Můžete také využít návod na připojení, který jsme pro Vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod je zde: https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams
Schůzka bude přístupná od 16:00 pro vyzkoušení funkčnosti Vašeho připojení. Odkaz na ni Vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. výše.

Těšíme se na Vás!

Za tým SONS online

Vojtěch Železník


Obrázky

QR kód pro načtení webové stránky přihlašovacího formuláře QR kód pro načtení webové stránky přihlašovacího formuláře