NA PLESE ČČK

Publikováno 29.03.2023 17:59 Odbočka Havlíčkův Brod


Obrázek

 

Dostali jsme osm volných vstupenek na ples Českého červeného kříže, kdo si půjde zatančit? - takovou otázku jsme položili našim členům začátkem února. Odpovědi byly různé, od rezolutního odmítnutí až po váhavý souhlas. To je až za měsíc, ještě je čas ... Ale čas utíká rychle a najednou tu byla sobota 4. března a společenská událost před námi.

Hanka a Zdeněk tentokrát nechali své věrné psí pomocníky doma, roli průvodce tří nevidomých perfektně zvládla Mančina, Jana se dostavila v doprovodu dvou skvěle vypadajících bodyguardů - synů Pavla a Petra. Hned ve vestibulu kulturního domu Ostrov se naší skupinky ujaly pořadatelky Ilona Loužecká a Jana Kudlová. Rezervovaný pro nás byl stůl přímo za vstupními dveřmi do sálu, abychom se nemuseli někde proplétat a jednoduše našli svá místa. 

Naše skupinka zašla i do fotokoutku, kde nás příjemná paní zvěčnila, abychom měli upomínku a důkaz, jak nám to slušelo. Nastala půlnoc, a protože meteorologové slibovali chumelení, rozloučili jsme se a vydali se na zpáteční cestu.

 


Obrázky