Krajský přebor v bowlingu

Publikováno 05.05.2017 18:27 Odbočka Semily


Obrázek

Ve čtvrtek 13. 4., se konal v Sedmihorkách krajský přebor v bowlingu, kterého se zúčastnily a utkaly se spolu, všechny odbočky SONS ČR libereckého kraje, tj. Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec, Semily a TyfloCentrum Liberec, o. p. s., 
Organizátorem a pořadatelem krajského přeboru byla v letošním roce oblastní odbočka Semily SONS ČR, z. s., společně se semilským detašovaným pracovištěm libereckého TyfloCentra.

Našemu semilskému družstvu se dařilo a bylo velmi úspěšné (i když bylo 13.! nebo právě proto?). Zvítězili jsme nejen jako oblastní odbočka - získali jsme 1. místo a putovní kuželku za vítězství, ale získali jsme i prvá 3 místa v mužích a 2. místo za ženy.

Pochvalu si však zaslouží nejen vítězové, ale všichni účastníci přeboru, protože „Není důležité zvítězitt, ale zúčastnit se!“ (Pierre De Coubertin, zakladatel moderních olympijských her).

A proto: SLÁVA VÍTEZŮM, ČEST PORAŽENÝM

Já osobně si cením nejvíce těch, co se umístili na posledních místech; že to nevzdali, i když se jim ani trochu nedařilo, že se s tím „porvali“  a vydrželi hrát až do konce!

Proto jsme také v turnajích, které pořádáme, zavedli a vždy předáváme „Cenu útěchy“ bojovníkovi, co skončil na posledním místě.

Celkové výsledky jsou zveřejněny v našem květnovém zpravodaji „DORÁŠEK“, kde jsme zveřejnili i článek naší nevidomé členky Radky, ve kterém popisuje „svůj" pohled na dění ve čtvrtek, a která též hrála za naše vítězné družstvo.

Pavel Paldus
předseda semilské OO SONS ČR, z.s.
a vedoucí pracoviště

 


Obrázky



Radka a Iris Radka a Iris