Klub vaření - jarní zeleninový guláš
Publikováno
09.03.2017 10:49
Odbočka Česká Lípa
V Klubu vaření jsme si procvičili a upevnili naše znalosti bezpečné a efektivní práce s potravinami. Tentokrát jsme si uvařili zeleninový guláš, který hrál snad všemi barvami. Všech 20 zúčastněných čistilo, loupalo a krájelo bílé a červené zelí, kapustu, červenou řepu, cibuli, česnek, petržel, mrkev a brambory. Otevírali jsem plechovky fazolí a sáčky s kořením, pak už se jen vařilo pod pokličkou a servírovalo do hrníčků.
Pochutnali jsem si.
P.S. Ještě zasíláme ukázku z Klubu zdraví - ne téma "červená řepa". Tentokrát jsme ochutnali zeleninový fresh a sladkou buchtu to vše právě z řepy. A ze superpotravin jsem si povídali o konopném semínku a jeho využití.