Každoroční sraz členů a příznivců SONS Příbram

Publikováno 22.06.2022 18:17 Odbočka Příbram


Obrázek

V pondělí 20. června odpoledne se uskutečnil každoroční sraz našich členů, příznivců a přátel. Loučíme se tak pokaždé s první polovinou roku. Akce na odbočce přes léto vždy trochu zvolní, abychom se do nich od září mohli zase s chutí vrhnout.

Nevěříte? Já tam byla. Jedla jsem a víno pila. Vlastně ne.

Alkohol se tentokrát nepodával, protože jsme za tepla přerušovaného občasnou přeháňkou nechtěli zdivočet a pak ve městě nepravosti páchat. Přeci jen den předtím tu bylo kolem čtyřiceti stupňů horka a to dokáže s člověkem nečekaně zamávat. Takže tentokrát stačil čaj a káva, perlivá voda, šťáva a minerálky. A k jídlu bylo asi šedesát ručně a s láskou připravených chlebíčků a Radky kávové tiramisu. K mlsání i křupky a brambůrky, krekry a perníčky.

K řešení vše, co přišlo na mysl, prostě zábava.

Počet účastníků – plus mínus patnáct - doplnili dva vodící psi – Charlie a Prada, kteří se vždy hrozně rádi vidí, takže pokaždé se minimálně pokusí roztrhat nějakou hračku, pak se pošťuchují a okusují, přičemž černý Charlie a bílá Prada zanechávají všude možně chomáče vlastně šedých chlupů. Jak Radka při úklidu prohlásila: „vypadá to, jako by tu byl jenom jeden šedý pes.“

Jako bonus zahrála Radka na kytaru a Fit senior klub za doprovodu některých členů zazpíval pár lidových písní.

Před odchodem nás ještě zastihla bouřka, ale to už byly židle a stoly bezpečně uklizené, zbytky chlebíčků v lednici, nádobí ve dřezu, a většina účastníků na cestě domů.

Doufáme, že se příští rok na stejné akci sejdeme znovu ve zdraví a pohodě.

Jana Dvořáčková


Obrázky