Jak jsme prožili únor

Publikováno 28.02.2020 15:28 Odbočka Jeseník


Obrázek

V měsíci únoru se plně projevil nejen vliv chřipkové epidemie, ale také vrtochy počasí – od silného větru po aprílové počasí (chvíli sněhová vánice a hned zase slunečná obloha) v účasti na odbočkových akcích i na pracovišti. Spousty akcí jsme musely odvolat pro vysokou nemocnost a malou účast.

Únor jsme zahájili středečním klubem vaření, společnou přípravou bramborového guláše. Výsledek byl vydařený a velmi chutný. V klubu procvičování paměti jsme si zahráli slovní fotbal a hledali přesmyčky. Některá slova nám dala dost zabrat, ale nakonec jsme všechny nové významy našli. Během klubu jsme si užili spousty legrace. V posledním středečním klubu křeslo pro hosta nás již podruhé navštívil profesionální hasič – por. Bc. Josef Jelínek, tentokráte s besedou na téma DOPRAVNÍ NEHODA.

V keramice jsme z různých druhů a barev hlíny vykrajovali písmenka abecedy a skládali z nich křestní jména. Úplně nás to nadchlo! Dále jsme vytvářeli keramické kočky, misky a velikonoční vajíčka.

Ve čtvrtečních dopoledních klubech jsme nejprve pletli košíky z papírových ruliček, v dalším klubu jsme se ponořili do reflexních masáží. Během února jsme byli jednou relaxovat v solné jeskyni Solvita v jesenických lázních.


Obrázky