Informátor Příbram - únor 2018

Publikováno 05.02.2018 10:21 Odbočka Příbram


Obrázek

Vážení členové a příznivci SONS Příbram,

 

Únor bílý, pole sílí. Stejně jako my byste určitě byli rádi, kdyby se toto přísloví stalo pro letošní zimní čas příhodné.  Zatím jsme si v Příbrami moc té bílé peřiny neužili, doufejme tedy, že se to ještě změní, příroda si konečně pořádně odpočine a mráz vyhubí všechny viry a bacily, které nás sužují.

V lednu úspěšně proběhl další kurz keramiky, kde jsme vyráběli děrované misky na česnek nebo třeba svíčku. Tři hodiny uběhly při soustředěné ruční práci jako nic. Skvělou náladu a příjemnou atmosféru s námi sdíleli dva šikovní lektoři Věrka a Michal. Pokud jste nemohli přijít, čekají nás ještě tři lekce, tak se neváhejte přihlásit tentokrát.

 

Úspěšně jsme také odstartovali cvičení FiT Senior s Kristýnkou, která se k nám po mateřské vrátila. Nahradila tak Lucku, které tímto gratulujeme k narození krásného zdravého chlapečka, Ondry!

A teď se pojďme společně podívat na to, co nás v únoru čeká, přečtěte si nový článek z naší sociálně-právní poradny a pozornost věnujte i představení stolní hry Rohaté domino. Neváhejte a stáhněte únorový Informátor.

Váš SONS Příbram

Stáhnout soubor