Informátor Příbram - březen 2018

Publikováno 05.03.2018 10:25 Odbočka Příbram


Obrázek

 

Vážení členové a příznivci SONS Příbram,

 

Snad nejstudenější období této zimy máme za sebou. Únor se pro celou naši republiku nesl ve znamení odvetného úderu zimy, jak jsme asi všichni pocítili. Doufáme, že i vy jste přežili třeskuté mrazy ve zdraví a svoji přízeň nám zachováte i v dalším měsíci, kdy se budeme pomalu probouzet ze zimního spánku. Pořekadlo však praví: „Březen za kamna vlezem.“ Usaďte se tedy pohodlně u roztopených kamen nebo alespoň u sálajících radiátorů a přečtěte si, co jsme pro Vás v SONS připravili na měsíc březen.

Čekají nás opět tvořivé dílny. Tentokrát se musíme činit a připravit zásobu voňavých mýdel na Velikonoční jarmark.

Zahálet nebude ani keramická dílna, kde dotvoříme sošky koček do finální podoby a vrhneme se tentokrát i na hrnčířský kruh. Cvičení Fit senior bude probíhat každý týden kromě 6.3., vypravíme se i do solné jeskyně a do knihovny a pro zahřátí si po dlouhé době zahrajeme Showdown.

V březnu si na naší odbočce můžete zkontrolovat, jestli Vám z těch mrazů příliš nestoupl tlak. K dispozici na vyzkoušení Vám bude nová pomůcka, kterou můžete zakoupit v Tyflopomůckách, mluvící tlakoměr. V poradně se dozvíte pokračování o kompenzačních pomůckách. Neváhejte a stáhněte si březnový Informátor.

 

Váš SONS Příbram

Stáhnout soubor