Čtenářský klub díl 3.

Publikováno 28.03.2023 12:41 Železník Vojtěch


Obrázek

Online čtenářský klub

Přijměte pozvání na online čtenářský klub

KDY:    středa 5. dubna od 17:00

KDE:     v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:

https://1url.cz/@prihlaseni_ctenarsky_klub

Čtenářský klub

Zveme všechny literární nadšence do třetího dílu Čtenářského klubu na téma vodstvo, které jsme si zvolili v minulém dílu.

Jeho cílem je přečtení knihy na toto téma, její představení a zhodnocení ostatním účastníkům. Vítán je Váš upřímný názor, jak pozitivní, tak i negativní, na knihu, autora nebo jakékoli připomínky nebo asociace k Vámi prezentovanému dílu.

Vítáni jsou i hosté, kteří se minulých dílů neúčastnili. Můžete jen poslouchat a klidně se také zapojit do diskuse o prezentovaných dílech.
Tuto aktivitu můžeme chápat také jako inspiraci pro své další čtení.

Podle vašeho zájmu budeme v budoucnu zvát také zajímavé hosty a autory.

Těšíme se na literární diskusi a zajímavosti.

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft Teams. Pokud byste měli jakékoli potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel: 736 671 586. Ta Vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve Vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoli počítače či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače.
Po vyplnění formuláře Vám bude na e-mail zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce, tedy v 16:00.
V tento čas bude také schůzka zpřístupněna pro zkušební připojení.
Formulář se Vám zobrazí také po načtení QR kódu pod tímto článkem.

Místnost v Teams bude přístupná od 16:00. Od této doby do 17:00 je dobré využít k vyzkoušení funkčnosti připojení a mikrofonu. Po 17:00 hodině již nemáme kapacitu tyto záležitosti řešit. Děkujeme za pochopení.

Pro hladký a příjemný průběh besedy je důležité, aby účastníci uměli vypnout a zapnout mikrofon. Pokud si nejste jistí, jak tuto funkci na Vašem zařízení ovládat, prosíme, kontaktujte Jirku Sedláčka na tel: 732 876 513. Rád Vám poradí, jak na to.
V ideálním případě se spojte s lektorem SONS či Tyflocentra ve vašem okolí a připojení si vyzkoušejte ještě před konáním akce. Vyhnete se tak zbytečnému stresu v den konání.

Můžete také využít návod na připojení, který jsme pro Vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod je zde: https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams
Odkaz na schůzku vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. výše.

Těšíme se na Vás!


Obrázky

QR kódpro přihlášení QR kódpro přihlášení