Cestou necestou s Vojtou Poláškem - Beseda o cestování a zážitcích z cest

Publikováno 25.10.2022 21:35 Železník Vojtěch


Obrázek

Cestou necestou s Vojtou Poláškem
Online beseda o cestování beze zraku

 

Přijměte pozvání na online besedu Cestou necestou s Vojtou Poláškem

KDY:    středa 26. října od 17:00

KDE:    v aplikaci Teams – přihlašovací formulář na tomto odkazu:


https://forms.office.com/r/rj395sUyc7

Cestou necestou s Vojtou Poláškem

I beze zraku lze samostatně cestovat.

Vojta Polášek již od mládí rád cestuje a na svých cestách používá různé aplikace, které nevidomým lidem usnadňují orientaci. 

Povídat si budeme o tom, co cestování poslepu vlastně obnáší, jak je třeba se připravit, jaká aplikace je podle Vojty nejlepší pro samostatný pohyb nevidomých, kam Vojta již zavítal a co na svých cestách prožil.

Na tuto besedu je nutné se přihlásit pomocí formuláře Microsoft Teams. Pokud byste měli jakékoli potíže s vyplněním formuláře, kontaktujte telefonicky Petru Trunečkovou na tel: 736 671 586.

Ta Vám s vyplněním pomůže. Případně kontaktujte pracovníka SONS ve Vašem okolí. Formulář lze vyplnit z jakéhokoli počítače či mobilního zařízení. Není tedy třeba vyplňovat z vlastního počítače. Po vyplnění formuláře Vám bude na e-mail zaslán odkaz pro připojení ke schůzce. Nejpozději však hodinu před plánovaným začátkem akce, tedy v 16:00. V tento čas bude také schůzka zpřístupněna pro zkušební připojení. Formulář se Vám zobrazí také po načtení  QR kódu pod tímto textem.

Ve formuláři, prosíme vyplňte veškeré požadované údaje, které slouží k zápisu o poskytnutí sociálně aktivizační služby. Pokud jste se dříve již registrovali k jakékoliv naší online službě, stačí vyplnit pouze jméno a emailovou adresu.

Setkáme se ve středu 26. října v 17:00 hodin v prostředí aplikace Teams. Besedu můžete sledovat na počítači, tabletu či mobilním telefonu. Pro hladký a příjemný průběh besedy je důležité, aby účastníci uměli vypnout a zapnout mikrofon. Pokud si nejste jistí, jak tuto funkci na vašem zařízení ovládat, prosíme kontaktujte Jirku Sedláčka na tel: 732876513. Rád vám poradí, jak na to. Můžete také využít návodu na připojení, který jsme pro vás zpracovali a je umístěn na naší webové stránce. Přímý odkaz na návod:

 https://1url.cz/@navod_pripojeni_ms_teams

Schůzka bude přístupná od 16:00 pro vyzkoušení funkčnosti vašeho připojení. Odkaz na ni, vám bude zaslán po vyplnění formuláře, viz. Výše.

 

Těšíme se na Vás

Za tým SONS online,

Vojtěch Železník a Hana Petrová


Obrázky

QR kód pro načtení webové stránky s přihlašovacím formulářem QR kód pro načtení webové stránky s přihlašovacím formulářem