Červen v odbočce

Publikováno 16.07.2021 15:00 Odbočka Jeseník


Obrázek

Dva červnové úterky patřily tradičně keramice, kde jsme vyráběli andílky, misky, keramická písmenka a další drobnosti pro potěšení.

Ve středu 16. 6. slavila organizace SONS 25. výročí od svého založení. Naše odbočka se připojila ke slavení pořádnou narozeninovou oslavou. Společně jsme si připravili bramborové placky a hodovali jsme, co nám síly stačily. I na pivo na dobré trávení došlo! U dobrého jídla a pití se nám také výborně povídalo. Byl to velmi milý společný čas.

Ve čtvrtek se nám podařilo po dlouhé koronavirové odmlce relaxovat v Solné jeskyni Solvita v Priessnitzových léčebných lázních. V pátek 18. 6. jsme se s mnohými z vás potkali na farmářských trzích v Jeseníku, kde má naše odbočka již tradiční zastoupení svým informačním stánkem.

Ve středu 23. 6. odbočku navštívil pan Špacír z firmy EquipaID a představil nám novou firmu na českém trhu nabízející pomůcky pro zrakově postižené. Měli jsme možnost si osobně a detailně vyzkoušet kamerové lupy Zoomax a OrCamMyEye v kombinaci s náramkem SunuBand. Poslední červnový středeční klub patřil vaření. Připravili jsme si halušky se zelím a uzeným. Chutnaly skvěle!


Obrázky