Brněnské odbočky SONS se spojily

Publikováno 08.11.2023 08:23 Odbocka Brno


Členské shromáždění přijel podpořit i prezident SONS Mgr. Luboš Zajíc v doprovodu pracovnice oddělení oblastních odbočekSONS, Radky Lienertové. Jednání členského shromáždení probíhalo hladce, a tak již po 3 hodinách byly známy výsledky voleb nové Oblastní rady SONS v Brně.  Členové byly seznámeni s výsledkem volby a byla jim představena Rada Oblastní odbočky SONS Brno ve složení:
Jiřina Falková Marie Hauserová Zdeněk Hluší Miroslava Jamborová Josef Kaplan Veronika Kaplanová Josef Konečný
Během přestávky na oběd se nově zvolená Oblastní rada sešla ke svému nultému zasedání a zvolila si ze svého středu předsedu, místopředsedu a pokladníka.
Předsedou byl zvolen pan Zdeněk Hluší, místopředsedou pan Josef Kaplan a pokladníkem Oblastní odbočky Brno se stala paní Miroslava Jamborová.  Rada také rozhodla, že jejím zástupcem v Krajské koordinační radě Jihomoravského kraje bude paní Marie Hauserová, která tuto funkci již vykonává a v současnosti je také předsedkyni Krajské koordinační rady Jihomoravského kraje. Než si členové stačily pochutnat na obědě, sešla se také Návrhová komise, která vypracovala návrh Usnesení z tohoto Členského shromáždění. Usnesení bylo následně členům Předneseno a přítomnými členy jednomyslně přijato. Oblastní odbočka SONS Brno  začne fungovat od 1. ledna 2024. Na závěr přednesl nově zvolený předseda několik slov, kde poděkoval členů bývalých oblastních rad obou odboček za jejich práci, popřál nově zvolené radě hodně úspěchů v další činnosti a také poděkoval všem zúčastněným za to, že byli ochotni věnovat volnou sobotu tomuto shromáždění. Kolem 15. hodiny jsme se pak všichni rozjeli do svých domovů.