Akce duben 2022

Publikováno 05.04.2022 08:52 Odbočka Trutnov


Dne: 01.04.2022
Kde:

Kromě pravidelných pondělních klubových posezení zveme všechny na tyto akce:

 

Út 5.4.20222 - představení SONS Trutnov v místní knihovně v 17:00 hod, následovat bude ještě přednáška o hypnóze a poté beseda.

"Zveme širokou veřejnost na populárně - naučnou a interaktivní přednášku.

Hypnózu stále obestírá mnoho nesmyslných pověr a mýtů. Pro některé má dokonce punc jakési mystické dovednosti. Jak je to ve skutečnosti, se přesvědčíte sami pod vedením hypnoterapeuta a popularizátora hypnoterapie Šimona Pečenky. Těšíme se na všechny návštěvníky, které tento obor zajímá.

 

Součástí přednášky bude představení Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR, z.s. (SONS), která působí zde v Trutnově. Odstartujeme tím budoucí vzájemnou spolupráci SKIP - Svaz knihovníků a informačních pracovníků a SONS, která by měla obohatit život běžné společnosti i komunity zrakově postižených."

 

Stř 6.4. - pěší procházka do Ferdinandova za narciskami. Odjezd v 10:15 do Kocbeře. Dojdeme až do Choustníkova Hradiště, tam by měla být otevřená hospoda, ale raději si malou svačinku přibalte do batohu. Za nepříznivého počasí půjdeme zde v Trutnově po výstavách a pak na kávu.

 

Po 11.4. - výtvarné velikonoční dílny. Ubrousková technika. Přineste si vyfouklé vajíčko, vajíčka. Klidně i květináč, nebo co by jste si chtěli ozdobit. K dispozici ubrousky s květinovým motivem a s motýli. Pokud doma máte nějaký vhodný ubrousek, tak přineste. Vhodnější jsou drobnější motivy, ne jeden velký motiv na celém ubrousku.

 

Od ÚT 12.4. až do Velikonoc dovolená.

 

Stř 20.4. - turistika - upřesníme.

 

Stř 27.4. výlet do Úpice, dřevěnka. Pokud by vycházelo počasí, tak je možné, že se to změní na výlet do Prahy. Upřesníme co nejdříve.