6. ročník kvalifikační střelecké soutěže

Publikováno 18.09.2019 15:54 Odbočka Česká Lípa


Obrázek

V sobotu 7. září proběhl na naší odbočce již 6. ročník kvalifikační soutěže v simulované střelbě. Přijelo celkem 37 účastníků - doprovod, organizátoři a z toho 28 střelců, kteří soutěžili ve střelbě z pistole a pušky. Naše odbočka v té době ještě sídlila v KD Arbes, takže se na soutěž čekalo v místní restauraci, kde nám poskytli majitelé zázemí a střílelo se v prostorách odbočky. Zároveň na sále KD byla svatba a tak se naši střelci potkávali na chodbě a venku i se svatebčany a mnohým z nich poskytovali informace o soutěži a životě nevidomých. Střelci z naší odbočky nevyhráli prvenství, ale na pomyslné bedně stáli ve všech kategoriích a to na druhých a třetích místech. Naše nejúspěšnější byla opět střelkyně paní Zuzana Duchoňová.

Vítězové na prvních třech místech obdrželi medaile a diplomy a všichni střelci dostali od organizátorů balíček drobných cen. 

Město Česká Lípa opět připravilo pro všechny střelce tašku s logem města plnou zajímavých a užitečných dárků, ze kterých měli všichni velkou radost.

Tímto městu Česká Lípa mnohokrát děkujeme.