1. ON-LINE AKTIVITA

Publikováno 04.11.2020 01:01 Odbočka Vrchlabi


Obrázek

Naše "členstvo" dostalo svůj první on-line úkol.
Zadání znělo - vyfotit oblíbené místo, sebe na oblíbeném místě, nebo svého oblíbeného mazlíčka. Fotografii zaslat jakoukoli cestou na naši odbočku.
První fotečky i s popisky již dorazily. Jsem ráda, jak pěkně reagovaly první členky a doufám, že se zapojí nakonec všichni. Pro příští týden bude úkol jiný.

 

Paní Eva nás všechny zdraví a posílá nám fotku svého bylinkového políčka. Krása...  Moc děkujeme

 

Paní Miluška všechny zdraví a posílá fotek více. První fotka je z procházky od Kačáku. Byl zrovna moc hezký den. Paní Míla také tráví teď hodně času doma a tak často chodí na svůj kytičkový balkon,  kde pozoruje přírodu i to, co se děje venku.

 

Kolegyňka Lenka zaslala fotku oblíbeného gauče, spolu se psím kamarádem. A pak ještě fotku z Hluboké, kam jezdí již několik let se svým mužem na dovolenou. Toto místo jim oběma přirostlo k srdci tak, že se tam velmi rádi vrací. 

 

Já - Karolína, přidávám fotku s koníkem, kterého mám ustájeného v krásné stáji v Čisté u Horek. Mám moc ráda tu malebnou vesničku s rančem, kde mám nejen kobylku Tess, ale i báječnou kamarádku Moniku.

 

 

Paní Jana posílá pozdrav ze svého domova, kde se ráda stará o zahrádku. Teď sice stále prší, ale i přes nepřízeň počasí hrabe listí, zazimuje zahrádku. Občas skládá puzzle na počítači. Paní Jana neuměla poslat fotku, tak místo ní poslala velké balení vtipů. Děkujeme 

 

Paní Iva nám poslala fotky svého zvířátka, které jí pomáhá zvládnout home-office... Psala, jak jí chybí naše aktivity, že se moc těšila na podzimní strašení, které na odbočce každoročně pořádáme... (I nám Ivanko chybí... )... 

 

Dnes nám napsala paní Alenka. Těší se, až bude vše zase v normálu, posteskla si, že nebudeme mít vánoční setkání. Poslala fotografii z Kačáku, kde se účastnila různých akcí a též poznala svého přítele. Děkujeme za fotku a přejeme zdravíčko ...

 

A již máme 8. listopadu :-) a ještě nám přišla dvě milá povídání. První je od pana Pavla. Pan pavel sice stonal, ale již se cítí dobře. Volné chvíle tráví se svoji rodinou a ve své dílničce. Tam vyrábí pro vnoučátka krásné miniatury domečků a Betlém. Moc krásné a děkujeme za fotečky. 

 

Dnes poslala zprávičku i paní Květa. Paní Květa, poslala obrázky květů... Je to milé vidět, jak našim členkám to pěstování jde. Moje květinky tak dlouho nevydržely... Takže přidávám fuchsii paní Květy... Děkujeme

 

 

 

Další fotky i s příběhy přidám do příspěvku hned, jak ke mně najdou cestu... :-) 

 

 

 


Obrázky

Bylinková zahrádka paní Evy Bylinková zahrádka paní Evy
Kytičkový balkon paní Míly Kytičkový balkon paní Míly
Milovaná Hluboká paní Lenky Milovaná Hluboká paní Lenky
Oblíbený gauč s miláčkem psíčkem paní Lenky Oblíbený gauč s miláčkem psíčkem paní Lenky
Jeden z mnoha vtipů od paní Jany Jeden z mnoha vtipů od paní Jany
Karolína a kobylka Tess a kamarádka Monika s Redíkem Karolína a kobylka Tess a kamarádka Monika s Redíkem
Paní Iva se těší, až pojedeme na společný výlet.... :-) Paní Iva se těší, až pojedeme na společný výlet.... :-)
Krysí kamarád pomáhá při home-office Krysí kamarád pomáhá při home-office
Paní Alenka na Kačáku Paní Alenka na Kačáku
Městečko pana Pavla Městečko pana Pavla
Betlém z dílničky pana Pavla Betlém z dílničky pana Pavla
Home-office paní Květy Home-office paní Květy
Fuchsie od paní Květy Fuchsie od paní Květy
Jedna výletová - Kněžice od Karolíny Jedna výletová - Kněžice od Karolíny