Zpravodaj listopad 2023

Publikováno 22.11.2023 11:56 Volejník Rudolf


 

Z P R A V O D A J

SONS Praha Střed

 

listopad 2023, číslo 3/2023

 

Slovo úvodem

 

Při telefonickém oslovování členů naší odbočky SONS Praha střed jsme naráželi na podiv některých z Vás nad tím, že neplánujeme organizovat členské shromáždění v prosinci, jak jste byli zvyklí. Přemýšleli jsme nad tím a došli k návrhu pro Vás, naše členy, uspořádat adventní setkání. Chtěli bychom to pojmout jako seznamovací informativní a hlavně předvánoční setkání. Za znění koled (společného zazpívání si) a konzumace drobného občerstvení si můžeme – budete-li o to stát - povídat o tom, jak si fungování naší odbočky dále představujeme. Chceme to pojmout spolkově, tedy každý příchozí má možnost něco dobrého k snědku či pití přinést a přispět tak k dobré atmosféře. Organizátoři připraví kávu, čaj a sušenky. Pokud se najdou mezi námi hudebníci či zpěváčkové, dostanou prostor k prezentaci. V neposlední řadě můžete tohoto setkání také využít k zaplacení svých členských příspěvků (přineste si, prosím, své členské průkazy).

Pozvánka

Na výše popsané předvánoční členské setkání srdečně zveme všechny naše stávající členy, jejich rodinné příslušníky i další případné zájemce.

 

setkání se uskuteční v sobotu 16. prosince od 13:30 do 15:30 – tuto dobu jsme zvolili proto, abyste mohli využít více denní světlo. Sejdeme se v zasedací místnosti SONS v Krakovské ulici číslo 21 v Praze 1 (téměř na Václavském náměstí – v blízkosti stanice metra A/C Muzeum).

 

Závěrem

Všechny zájemce žádáme z organizačních důvodů, aby potvrdili svoji účast telefonicky na číslo 777 722 780 (Václav Polášek) či na e-mail polasek@sons.cz a to nejpozději do pátku 8. prosince 2023.

 

Těšíme se na Vás!

 

Václav Polášek, předseda

Rudolf Volejník, místopředseda,

Břetislav Verner, pokladník