Zimní období na naší odbočce

Publikováno 01.03.2023 11:41 Odbočka Olomouc


Rok 2023 je již v plném proudu a my bychom se s vámi rádi podělili o to, jak probíhaly první týdny nového roku u nás na odbočce. Jako tradičně, i letos byly poměrně náročné a nabité. Kromě běžné činnosti jsme byli zejména v lednu velmi vytíženi spoustou administrativy, související především s podáváním nových projektových žádostí a také vyúčtováním těch z předchozího roku. V tuto chvíli už naštěstí ale máme vše za sebou
a můžeme se tak věnovat zábavnějším záležitostem.

Kromě papírování jsme ale nezaháleli ani v organizaci různých akcí. Mimo tradiční kluby a kroužky jako jsou Klub kutilů, Pamatováček, Bowling či Salsa jsme zorganizovali také několik zajímavých čtvrtečních setkání. Krom návštěvy u kapucínů, které je věnovaný samostatný článek, jsme uspořádali také besedu se sběratelem betlémů, literární okénko s prakticky nevidomou autorkou, únorové hrátky, besedu zaměřenou na seznámení s novinkami v prodejně Tyflopomůcek, povídání na téma písně národů světa či vzdělávací besedu o prof. V. Vejdovském se zástupkyní Nadace prof. Vejdovského Dagmar Sýkorovou. Velmi se také vydařily Lednové „Zpívanky“, při kterých se klubovna téměř otřásala. Nejen, že jsme si krásně v doprovodu harmoniky, houslí a kytary zazpívali známé písně, ale ti odvážnější si i zatancovali.

Čas ale rychle plyne dál a my pokračujeme v jízdě. Věříme, že připravená nabídka akcí vás zaujme a společně se brzy opět setkáme.

Těšíme se na vás.

Klára Hájková

                                                                                             


Obrázky