Vánoční besídka

Publikováno 21.12.2019 23:27 Odbočka Kyjov


Obrázek

Na letošní vánoční posezení jsme museli přidávat ještě dva stoly, abychom se všichni pohodlně vešli. Hned v úvodu zakoledovaly naše Pastelky a pak to šlo pěkně za sebou - vyhodnocení soutěže v "Člověče, nezlob se"!, odměna pomocníkům při sbírce Bílá pastelka, dobrovolníkům. Utvořili jsme komisi, která se zavázanýma očima hodnotila vzorky z přineseného vánočního cukroví a kuchařinku toho nej jsme odměnili - novotou vonící vlastní vydanou kuchařkou. Další výtisk této kuchařky pak dostali členové Fit clubu, jelikož byla sestavena z pokrmů, které jsme v tomto kroužku během roku navařili.

Pod stromečkem ve dvou jutových pytlích pak čekal na každého přítomného jeden dárek, stylem - jeden přineseš, jeden odneseš a ještě jsme pro každého měli připravený malý dárek na Štědrovečerní stůl od členů výtvarného kroužku - keramický svícen ve tvaru vánoční hvězdy.

Po zbytek večera pak našimi prostory voněl punč, vánoční cukroví a linul se zpěv. Věřím, že pro každého to bylo prima odpoledne, příjemné setkání.

Všem děkujeme nejen za dodané cukroví, slané občerstvení či víno, ale také za vaši celoroční podporu našich aktivit a přejeme vám, abychom se spolu, hlavně ve zdraví setkávali i v dalším roce.


Obrázky