VIII. ročník turnaje ve hře QARDO

Publikováno 16.11.2021 14:19 Odbočka Zlín


Obrázek

Dne 13.11. u nás na odbočce proběhl již osmý ročník turnaje ve hře pro nevidomé QARDO, po loňské pauze způsobené pandemií koronaviru.

Jako vždy se k nám sjeli hráči z celé republiky, ze Slovenska bohužel z důvodu zhoršující se epidemiologické situace nepřijel letos nikdo, tak snad příští rok bude situace lepší. Svou návštěvou nás též poctil autor hry QARDO MgA. Václav Fanta, který se zúčastnil i jako hráč. Celkem tedy bylo 16 hráčů u 4 stolů. K finálovému stolu se probojovali tito hráči - Jaromír Žamboch, Miroslava Knesslová, Jaroslav Rozsypal a Dobromila Dvořáková.

Finální umístění: na třetím místě skončila Miroslava Knesslová z Uherského Hradiště, na druhém Jaroslav Rozsypal z Otrokovic a na prvním Dobromila Dvořáková z Uherského Hradiště.

Hráči na stupních vítězů obdrželi krásné ceny od fy Tescoma s.r.o., a všichni hráči si pak odnesli upomínkovou cenu ve formě balíčku sestávajícího z pralinek, vitamínů a miniatury slivovice. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili a doufáme, že se příští rok sejdeme zas!

Na závěr bychom také chtěli poděkovat sponzorům, kteří věnovali bohaté ceny a také občerstvení pro náš turnaj, jmenovitě: Tescoma, s.r.o., Noventis s.r.o., Svoboda a Březík - pečivo s.r.o., Čokoládovna Carletti s.r.o. a paní Marta Zemanová.

 


Obrázky

Hra probíhá - hráči u stolů Hra probíhá - hráči u stolů
Hra probíhá - hráči u stolů Hra probíhá - hráči u stolů
Hra probíhá - hráči u stolů Hra probíhá - hráči u stolů
Předávání cen - třetí místo Předávání cen - třetí místo
Předávání cen - druhé místo Předávání cen - druhé místo
Předávání cen - první místo Předávání cen - první místo