VÁNOČNÍ JARMARK - KCEV KRTEK

Publikováno 30.11.2019 20:10 Odbočka Vrchlabi


Obrázek

V našem klubu "Tvořilky" jsme s našimi členy vyrobili několik různých výrobků a teď, co s ním dál? Tvoření nás baví, snažíme se, vymýšlíme...

A tak jsme se rozhodli, že bychom se zúčastnili nějakých adventních trhů a zkusili naše výrobky prezentovat, nebo vyměnit za finanční dar na další tvoření... :-)

Musím říci, že jsme se setkali také s odmítnutím, že prý máme dotované ceny a můžeme si dovolit dát naše výrobky levně. A ostatní prodejci by si nic nevydělali - no jakby ano, když někdy jsou ceny tak našponované, že se zdravě uvažující člověk musí zasmát.

Bylo mi z toho až do pláče, protože my nic dotovaného nemáme, odměnu za výrobky jsme chtěli stanovit úměrně spotřebovanému materiálu a kvalitě provedení... - tak jak se sluší.

Nevadí.

Naštěstí jsme vůbec neměli žádný problém s vedením KCEV Krtek Správy KRNAP ve Vrchlabí. Dostali jsme přidělený stoleček, pořadatelé se nás ptali, zda něco nepotřebujeme, dostali jsme kafíčko a ostatní prodejci na nás byli milí - nikomu jsme tam nevadili.

Mohli jsme rozdávat naše letáčky - což byl asi nejdůležitější dnešní úkol, děti si u nás vymalovaly vánoční přáníčka, dospěláci zakoupili lapač, nebo tričko...

Moc děkujeme za milé přijetí a snad se můžeme těšit zase za rok. 


Obrázky

Náš stoleček Náš stoleček
Nová majitelka Nová majitelka "našeho" trička
Malování přáníček Malování přáníček