UKONČENÍ TURISTICKÉ VÝZVY

Publikováno 26.10.2021 17:44 Odbočka Kyjov


Obrázek

Všem virtuálně navštíveným  odbočkám jsme rozeslaly výzvu s prosbou o spolupráci. Některé se neozvaly vůbec, jiné byly vstřícné, ale zase jim nevyhovoval termín, některé se možná zalekly...
Takže ve finále jsme od online propojení upustili a na pondělním klubovém setkání jsme si o navštívených odbočkách popovídali. Některé jsme už z dřívějších dob znali,  s některými členy  jsme se setkali osobně na různých aktivitách. Ale mezi výčtem byly i odbočky, o kterých  třeba jenom slyšeli, ba co víc, o  některých naší členové ani nevěděli.

Tak se dozvěděli, že jedna odbočka byť má 33 členů, spravuje 11 kasiček vodících psů, dozvěděli se ktera odbočka v lásce a míru sídlí ve společných prostorách s TyfloCentrem a Tyfloservisem, která ve zrekonstruovaných prostorách, která ve zbrusu nové budově, která odbočka byť nemá prostory na setkávání má svůj prostor díky projektu KoZa a mnoho dalších zajímavostí, včetně jména předsedů na té konkrétní odbočce.
Takže naše společně reálně našlapané kilometry nás virtuálně zavedly do míst která jsme znali důvěrně, nebo jenom částečně či vůbec ne.