Tibetské mísy

Publikováno 04.04.2017 18:24 Odbočka Uherské Hradiště


Obrázek

Plni dohadů, co nás to dnes vlastně čeká, jsme se sešli ve čtvrtek 14. března na zážitkovém odpoledni s tibetskými mísami. Naštěstí nás paní Zdeňka Čejková, která tuto akci připravila, nenechala dlouho v nevědomosti.
Ukázala nám několik druhů mís a zvonečků, které jsme si mohli osahat a pokusit se vyloudit na ně nějaký zvuk. Při tom nám pověděla spoustu zajímavých informací o historii mís. Z jakých  kovů se vyrábějí a hlavně, jak působí na různé tělesné a psychické neduhy.
Pak nám toto působení předvedla praktickou ukázkou asi půlhodinového koncertu. Při něm se nám rozvibrovaly a zharmonizovaly snad všechny buňky v těle. Po doznění posledních tónů hry jsme byli příjemně unaveni a naladěni. Největší zážitek nás čekal na závěr, kdy při hře na mísu, ve které byla voda, se najednou z jejího středu zvedl sloupek vody a všechny, co byli poblíž, hezky osvěžil.
Na rozloučenou jsme si ještě zakoupili drobné dárečky vyrobené postiženými dětmi a seniory z Otrokovic, které přivezla paní Zdeňka Urubová.
Bylo to opravdu příjemné a zážitků plné odpoledne. Zdá se mi, že některé z mých buněk vibrují ještě dnes…


Obrázky

Foto Tibetských mís v akci Foto Tibetských mís v akci
Foto Tibetských mís v akci Foto Tibetských mís v akci
foto Tibetských mís v akci foto Tibetských mís v akci
Foto tibetských mís v akci Foto tibetských mís v akci
Foto Tibetských mís v akci Foto Tibetských mís v akci