Sváteční klubové setkání

Publikováno 13.03.2023 11:06 Odbočka Třinec


V měsíci březnu nám naše klubové setkání připadlo na středu 8. 3. Není zajisté potřeba připomínat, že tento den se slaví MDŽ. V tomto duchu se neslo i toto setkání. Všem přítomným členkám k tomuto svátku kytičkou narcisů popřál za všechny muže předseda naší oblastní odbočky Vít Bulawa. Celé toto setkání se neslo v přátelské a veselé náladě, plné vzpomínek a vyprávění, jak probíhaly oslavy v dobách, kdy naše děti byly ještě školou povinné a jak nás obdarovávali v tento den květinami naši partneři, spolupracovníci …

S velkou radostí jsme také plánovali setkání v Restaurací Green, které se uskuteční v úterý 28. 3. 2023. Chceme si toto setkání obohatit našim oblíbeným bowlingem a také se dozajista těšíme na skvělý kuřecí řízek se šťouchanými bramborami a jak znám naše členky, tak jistě dojde i na skvělý pohár a další dobroty.

Nezapomněli jsme s gratulacemi ani na oslavence, kteří v měsíci březnu slaví své narozeniny. Náš předseda nás také seznámil s průběhem Dne s charitou, kterého se zúčastnil za naši odbočku SONS.