Srpnové klubové odpoledne

Publikováno 03.08.2018 14:13 Odbočka Kroměříž


Obrázek

Během organizačního úvodu jsme se seznámili s plánem akcí odbočky na měsíc srpen a částečně i září, především s připravovaným programem plánovaného pobytu v Luhačovicích, který se uskuteční ve dnech od 27. do 29. srpna. V této souvislosti bychom rádi informovali naše členy a uživatele našich služeb o změně v plánu akcí na měsíc srpen týkající se návštěvy KOVOZOO ve Starém Městě.  Tu jsme se vzhledem k současným vedrům rozhodli přesunout na jiný termín. Ve středu 8. srpna si dopřejeme výlet do Hodonína, abychom se osvěžili v tamních lázních. Zájemci se mohou hlásit během pondělí 6. srpna. Sraz účastníků bude ve středu 8. srpna v 07:00 hodin ráno na vlakovém nádraží v Kroměříži. Těšíme se na vaši účast.

Ve druhé části klubového setkání jsme se věnovali praktické ukázce výroby levných a ekologických čistících prostředků pro domácnost. Naši členové, kteří se zúčastnili lednového rekondičního pobytu v Ekocentru Veronica v Hostětíně, nám předvedli výrobu základního pracího prostředku a následně i dalších čistících prostředků do kuchyně. Přítomní členové si pak mohli hotové prostředky odnést domů v přinesených nádobách i s recepty k jejich výrobě k vlastnímu vyzkoušení.

V září se místo pravidelného klubového odpoledne uskuteční návštěva zámku ve Vizovicích, s programem připravovaným Národním památkovým ústavem v Kroměříži.

Těšíme se s Vámi na shledanou.


Obrázky