Sponzorský dar pro Mykolu

Publikováno 20.03.2023 14:41 Odbočka Zlín


Mykola Henov je náš nevidomý masér z Ukrajiny, který v naší organizaci pracuje od poloviny září roku 2022.  Pro to, aby u nás ve Zlíně mohl samostatně cestovat do zaměstnání městskou hromadnou dopravou a lehčeji zvládal jazykovou bariéru všude kolem sebe, potřeboval Mykola vybavit vyšší řadou mobilního telefonu, která mu v tom pomůže. Jelikož, nemá v současné době nárok na žádné sociální dávky, které se vážou k jeho těžkému zrakovému postižení, kromě finanční pomoci pro uprchlíky, obrátili jsme se přímo na výrobce telefonů BlindShell s prosbou o poskytnutí této skvělé pomůcky jako sponzorského daru. Slovo dalo slovo, a jsme moc rádi, že jsme nový telefon mohli našemu kolegovi u nás na odbočce předat.

Rádi bychom touto cestou chtěli moc poděkovat celému vedení firmy Matapo a.s. za sponzorský dar ve formě mobilního telefonu BlindShell Classic 2 pro našeho nevidomého maséra z Ukrajiny Mykolu Henova.


Obrázky

Vedoucí pracoviště Pavla Andrýsková předává telefon Blindshell 2 našemu masérovi Mykolovi Vedoucí pracoviště Pavla Andrýsková předává telefon Blindshell 2 našemu masérovi Mykolovi