Slovácký turnaj po dvacáté

Publikováno 08.03.2020 22:20 Odbočka Kyjov


Obrázek

Dvacet let není málo, za tu dobu uběhlo mnoho vody, proběhlo mnoho událostí, zážitků, vítězství či proher. Za těch dvacet let se také na stupni vítězů prohodilo několik jmen. Některá se objevila ojediněle, zato některá v různém pořadí se vyskytovala vícekrát.
Turnaj jsme zahájili přípitkem, těch dvacet let si to už zaslouží, a také jsme si připomněli vítěze jednotlivých ročníků. Nejpočetněji na stupni vítězů stála Květa Trnečková, která se shodou okolností stala vítězkou i našeho nultého ročníku.

V tomto jubilejním roce jsme výjimečně hráli na třech stolech, jeden nám zapůjčil Tandem Brno, pískalo šest rozhodčích a dohrávaly se všechny zápasy. Takže i hráč, který v základní skupině nepostoupil, měl možnost odehrát zbývající postupové zápasy.

Sešlo se 24 hráčů i ze Slovenska, což je maximální počet, aby se turnaj dohrál týž den. Skončili jsme něco po 18. hodině. Byl to příjemný, pohodový a herně velmi náročný turnaj. Děkujeme všem hráčům za účast, rozhodčím za ochotu věnovat svůj volný čas tomuto sportu, sponzorům za vstřícnost. A také bez děvčete v kuchyni by to nešlo - díky.


Obrázky