Setkání zrakově postižených v Kyjově

Publikováno 19.06.2017 17:47 Odbočka Kyjov


Obrázek

Jiný byl především v tom,  že jsme naše přátele přivítali v prostorách městské radnice, jelikož naše prostory prochází celkovou rekonstrukcí.

Takže jsme vytěžili z problému, se kterými se momentálně potýkáme. Ale bylo to jenom ku prospěch věci. Spousta přátel k nám na setkání zavítá každoročně a tudíž uvítali, že z úst místostarosty Antonína Kuchaře se dověděli spoustu zajímavého o historii a současnosti města Kyjova a prohlédli si reprezentační prostory radnice.

My kyjováci jsme se dmuli pýchou, když jsme zaslechli chválu nejen na pěknou radnici, šikovného místostarostu (a to neviděli ještě starostu) ale hlavně na zájem vedení města o naši organizaci a ochotu sobotní dopoledne ztravít s námi.

Další zastávkou byl zámek Milotice, perla našeho regionu, kde jsme měli empatické, mladé průvodkyně a možnost spoustu věcí vnímat i hmatem.

A prima den by nebyl bez zájmu zúčastněných napříč celou Moravou, Semil a Bratislavy, bez ochotných dobrovolníků v péči o naše přátele, bez ochotných členů naší odbočky, kteří připravili malé pohoštění a postarali se o obsluhu. Taktéž bez dobrého oběda, bez poznání nových přátel.

 


Obrázky

Dobrovolnice přivádí naše hosty Dobrovolnice přivádí naše hosty