Setkání členů na myslivecké chatě v Bludově „Čuník“

Publikováno 12.07.2022 15:59 Odbočka Šumperk


Obrázek

Setkání členů na myslivecké chatě v Bludově „Čuník“

 

         Sobotní horké odpoledne 18. června patřilo tradičnímu setkání našich členů a příznivců na myslivecké chatě v Bludově. V příjemně chladivém zázemí myslivecké chaty, ale ve venkovním stínu jsme si užívali společné chvíle opět zpestřené opékáním selátka s živou hudbou a soutěžemi. Atmosféra byla velmi uvolněná a příjemná díky spoustě dobrot, pití a samozřejmě dobrých přátel.

         Co se soutěží týče, měli jsme možnost provětrat mozkové závity v doplňování rýmovaných celoročních pranostik a také jsme mohli procvičit dovednost v rychlosti vypití piva (ženy malého a muži půllitra). Vítězkou v pranostikách se stala paní Bohuslava Šťavíková, v ženské kategorii pití piva paní Alena Vaníčková a v mužské kategorii pan Jan Řežucha. Děti se také určitě nenudily, byly pro ně totiž připraveny nejrůznější hry: lovení rybiček, dovádění s míčem i pétanque. Počasí přímo vybízelo ke svlažení v místním koupališti Vlčí důl, a tak toho pár našich členů využilo.

         Společenské odpoledne se opravdu vydařilo, všichni poté odjížděli příjemně naladění a už teď se těšíme na další ročník opékání selátka.


Obrázky