Rekondiční pobyt Tři Studně

Publikováno 19.08.2017 17:30 Odbočka Blansko


Obrázek

Rekondiční pobyt – Tři Studně

12. – 19. 8. 2017

 

Jak utužit kondici?

 

Každý má jistě svůj osvědčený postup. My, členové blanenské odbočky SONSu, sázíme už roky na pravidelné rekondiční pobyty. Na každého blahodárně působí změna prostředí a narušení zaběhlého denního režimu, neobvyklé aktivity i společnost jiných lidí.

Letos jsme vyzkoušeli novou lokalitu – hotel U Loubů v obci Tři studně na Vysočině.

A byla to skvělá volba. Hned z několika důvodů:

  • Příjemné a hezké prostředí hotelu a okolí.
  • Vstřícný a usměvavý pan majitel a personál.
  • Prostory vhodné pro utužování psychické kondice - společná setkávání u písničky nebo u zajímavých besed s našimi členy o tom, jak pomáhat nevidomým, nebo s „panem domácím“ o historii obce, s panem Ing. Kaprálem o místní rodačce Vítězslavě Kaprálové, Bohuslavu Martinů a Otvírání studánek.
  • Úžasné možnosti pro posilování fyzické kondice – každodenní plavání v hotelovém bazénu, turistické výpravy do okolí (rybník Sykovec, Medlov, Brožova skalka, Nové Město na Moravě - naučná stezka Tři kříže, Ski areál, Žďár nad Sázavou – poutní kostel Zelená Hora).

Podívejte se do fotogalerie. Z fotek na Vás aspoň trošku dýchne atmosféra, která nás provázela celý týden. Ale vlastní zážitek je nepřenositelný. Nám zážitky musí vydržet alespoň do prosince, kdy se chystáme na další rekondiční pobyt do Lázní Hodonín.


Obrázky