Pozvánka na zvukařský workshop

Publikováno 20.10.2022 12:18 Železník Vojtěch


Vážení členové a přátelé,
ve dnech 10. až 13. listopadu proběhne víkendový pobyt v Hostětíně, v jehož rámci proběhne zvukařský workshop na téma práce se zvukem a jeho zpracování v domácích podmínkách
 
Před pár měsíci jsem vás všechny oslovil s dotazem ohledně zájmu o zvukařský workshop na téma „zvukařina a práce se zvukem v domácích podmínkách“. Docela dost z vás projevilo zájem.
Nyní se již povedlo vše dojednat a workshop můžeme v Hostětíně realizovat. Jako lektor za námi dojede Tomáš Nykl, kterého můžete znát z blogu
http://otomanstudio.cz/blog-otoman-studia/
případně z youtube kanálu
https://www.youtube.com/user/oTomanStudio?app=desktop
Znovu vás tedy žádám o to, abyste vy co máte zájem o toto téma, neváhali napsat na můj email, případně zavolali na telefon, který najdete níže. Také prosím o rozeslání všem, kteří mají o téma zájem.
Váš zájem je potřeba co nejdříve potvrdit, abych byl schopen se s vámi spojit a projednat témata a podobné věci, abych mohl workshop zacílit na vaše konkrétní schopnosti, znalosti a problémy, se kterými se potýkáte při práci se zvukem. Zkrátka musíme to nějak nastavit, aby vás to nenudilo a obohatilo.
V plánu je zatím následující obrys. Prvních pár hodin všeobecné teorie a seznamování s našimi problémy. Poté dle zájmu individuální konzultace, případně v menších skupinkách.
Spojit se s vámi potřebuji také kvůli tomu, jaký používáte software pro práci se zvukem. S Tomášem mám dohodnuto, že se ještě před workshopem sejdem a důkladně mu osvětlím téma přístupnosti s odečítačem obrazovky. Tak abychom pak neztráceli drahocený čas s řešením banalit.
Prosím o rychlou reakci, abychom nemuseli příliš kvaltovat a abychom vše vymysleli opravdu pro vás efektivně.
Na závěr ještě důležité informace:
Místo konání: Hostětín
termín akce: 10. - 13. listopadu 2022
Tento workshop se bude konat v sobotu 12. listopadu od dopoledních hodin.
Za tento workshop nebudete nic platit. je pro všechny zdarma a můžete se zúčastnit pouze něho.
Celková cena pobytu bude 500 kaček na noc s plnou penzí. Což je myslim víc jak skvělé 
		</div>
		<br style=