Pozvánka na zářijový pobyt ve vinném sklípku

Publikováno 16.03.2018 11:16 Vidmarová Běla


Obrázek

Svůj kalendář jsme otočili na měsíc březen a před námi jsou dny plné sluníčka, zpěvu ptáčků, ale i čas plný mnoha krásných zážitků a milých setkání. Možná se vám bude zdát, že pozvání, které si pro vás všechny připravila SONS - odbočka Dobruška,  KDVP a Městská organizace Svazu důchodců ČR Dobruška, je hodně předčasné. Ale jsou věci v našem životě, které se musí plánovat hodně s předstihem, a takovou je právě akce, na kterou vás chceme pozvat.

V září, od pátku 28. do neděle 30., připravujeme víkendový pobyt ve sklípku. Ubytováni budeme v Hodoníně, v hotelu Krystal. Z programu, který na všechny účastníky čeká, dnes prozradíme jen tolik, že páteční odpoledne bude patřit procházce k řece  Moravě, s jednou zajímavou zastávkou. Sobotní den si užijeme v Milovicích a jeho okolí.   Navštívíme i místní zámek, ve kterém se natáčelo mnoho pohádek. Zde si můžete vypůjčit i dobové šaty a procházet se po rozlehlé zámecké zahradě jako zámecká paní nebo jako komoří. Na sobotní večer je pro nás zamluven sklípek, který se nachází přímo v areálu hotelu. Tady si užijeme vše, co k návštěvě vinného sklípku patří. Vše prozrazovat nebudeme, protože i překvapení nám život přináší, a pokud jsou příjemná, tak je to vždy prima.

Takže - pokud víte, že byste si taky rádi užili poslední zářijový víkend na Moravě při tradičním vinobraní a ochutnali pravý burčák, musíte udělat jen jednu věc. Do 15. dubna  se přihlásit na  kontaktech - E-mail: renata.dobruska@seznam.cz, nebo Mobil: 732 262 600. Všechny podrobné informace budou později zaslány všem účastníkům. Já  ani Xanto jsme ještě ve sklípku nebyli, tak my už máme jasno. A co vy, přidáte se k nám dvěma?

Renata, Xanto a Petr Tojnar, organizátoři této akce