Pozvánka na společenský večer odbočky

Publikováno 12.04.2023 14:21 Odbočka Šumperk


Obrázek
Začíná: 29.04.2023 19:00
Končí: 30.04.2023 01:00
Kde: Myslivecká chata Bludov

POZVÁNKA NA SPOLEČENSKÝ VEČER ODBOČKY 

 

Srdečně Vás zveme na společenský večer, který proběhne v sobotu 29. dubna 2023 od 19 hodin na Myslivecké chatě v Bludově. Cena vstupenky bez večeře činí 150,- Kč a s večeří pak 250,- Kč. Cena vstupenky zahrnuje úhradu hudby, pronájem  chaty, převoz autem ze zastávky autobusu nebo vlakového nádraží v Bludově na mysliveckou chatu – případně večeři.

Pití a další slané a sladké drobné občerstvení bude možné si zakoupit. Vše je v naší režii, a tak bude k dispozici pouze to občerstvení, které připravíme a dovezeme na myslivnu.

Po ukončení akce budou zajištěna auta na převoz do Šumperka, Zábřeha i vzdálenějších obcí za příspěvek na benzín, takže se nemusíte bát, že se po akci v pozdních hodinách nedostanete domů – ceník bude k dispozici na všech stolech. Ceny odvozů budou stejné, jako vloni.

Kromě živé hudby, chutného občerstvení a příjemného posezení s přáteli a známými, se můžete těšit i na losování o krásné ceny. Opět budeme moc rádi, když nám se zajištěním tomboly pomůžete. Věnovat můžete dary získané z vlastních zdrojů nebo nám dát tip na zajímavého sponzora, kterého bychom mohli oslovit.

 I v minulých letech se nám společnými silami podařilo dát dohromady spoustu hezkých a praktických věcí. Věříme, že se nám to povede i tentokrát a tombola bude bohatá.

Upozorňujeme, že se na myslivecké chatě nevaří, a proto se večeře dovezou dle počtu objednaných porcí. Z toho důvodu Vám nabízíme dvě jídla, ze kterých si můžete předem vybrat - řízek s bramborovým salátem a vepřový závitek se šťouchanými bramborami. Při zakoupení vstupenky nám, prosím, hlaste, zda máte o večeři zájem a kterou jste si vybrali. Vstupenky jsou již v prodeji – můžete si je zakoupit v kanceláři, a to až do pátku 21. dubna 2023 (kvůli nahlášení přesného počtu porcí jídel). Vstupenka Vám bude zároveň sloužit jako „kupón“ pro vydání jídla. Jako drobné občerstvení budou zajištěny jednohubky, případně nakládaný hermelín a utopenci a něco malého dobrého ke kávě.

Společenský večer je určen nejen pro naše členy, ale i vaše rodinné příslušníky a známé.

Přijďte, jste srdečně zváni! Těšíme se na příjemně strávený večer!