Pozvánka na setkání na Kolibě v Hosticích spojené s opékáním selete

Publikováno 01.06.2020 19:05 Odbočka Šumperk


Obrázek
Začíná: 13.06.2020 13:00
Končí: 13.06.2020 18:00
Kde: Hostice

 

 

 

Setkání na Kolibě v Hosticích spojené s opékáním selete

 

T ěší nás, že vám můžeme sdělit velmi pozitivní zprávu, a to, že se naše tradiční odbočkové setkání na Kolibě v Hosticích uskuteční. Setkáme se v sobotu 13. 6. 2020 a užijeme si krásný den. Následující řádky čtěte prosím pozorně, dojde k organizačním změnám.

Velmi zásadní změnou je doba začátku a ukončení akce. Na místě se všichni sejdeme ve 13:00 hod. a akci zakončíme v 18:00 hod. Žádáme všechny členy, aby stanovený čas začátku respektovali a na danou hodinu se na místo dostavili. Spoje, které můžete využít pro příjezd do Hostic, jsou vypsány pod článkem.

Vstupné“ pro členy a jejich průvodce činí 100,- Kč (pokud je doprovod dítě 50,- Kč), v ostatních případech 200,- Kč a děti 100,- Kč (cena zahrnuje kávu, čaj, drobné občerstvení a kus grilovaného selete s pečivem).

Upozorňujeme, že na akci je nutné se přihlásit do pátku 5. 6. 2020. Berte prosím na vědomí, že přihlášky jsou závazné. Většina z vás byla v květnu obtelefonována kvůli zjištění zájmu, prosíme však, abyste znovu a závazně potvrdili svou účast. „Vstupné na akci“ bude možné uhradit předem na odbočce (tento způsob upřednostňujeme), pouze však po předchozí telefonické domluvě. Připomínáme, že peníze se nevrací, podle nahlášeného počtu se bude objednávat a platit sele.

Setkání bude probíhat za dodržení všech hygienických opatření dle aktuálního nařízení Vlády ČR. Podmínkou účasti bude rouška, kterou si každý přinese. Ve střihu a barvě se nekladou žádné meze. Čím nápadnější, tím lepší. Nezapomeňte, že se bude soutěžit o tu NEJ.

Doporučujeme využít autobusové spojení ze Šumperka ze stanoviště č. 5, směr na Rudu nad Moravou, odjezd 11,35 h., výstup na zastávce Hostice, hasičská zbrojnice. Pro „zábřežské“ doporučujeme vlakové spojení ze Zábřeha – ne ze Zábřeh zastávka - v 11,31 h. (Sp 1405). Po vystoupení z vlaku můžete využít autobus č. 205 – odjezd 12,12 h (autobus zastavuje hned vedle vlakové zastávky). Po vystoupení pokračujte ve směru jízdy několik metrů, ještě před mostem přes potok odbočte po silnici vpravo a ta vás dovede až ke Kolibě (potok budete mít po levé straně). Těšíme se na Vás.