Pozvánka na oblastní shromáždění členů odbočky Šumperk

Publikováno 01.03.2023 11:32 Odbočka Šumperk


Obrázek
Začíná: 17.03.2023 14:00
Končí: 17.03.2023 17:00
Kde:

POZVÁNKA NA OBLASTNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČLENŮ ODBOČKY ŠUMPERK

 

Srdečně vás zveme na Oblastní shromáždění členů, které se bude konat v pátek 17. března 2023 v sálu G – klubu KD Šumperk od 14 hodin. Pozvánku s upřesněným programem budeme ještě jednotlivě rozesílat poštou.

Jak už jsme mnohokrát psali, oblastní shromáždění patří k povinným činnostem našeho spolku a vždy je dobré, abychom při nich společně probrali všechny záležitosti týkající se naší odbočky a organizace SONS jako takové a předali vám veškeré informace, o kterých byste jako členové měli vědět. Jsou to například plány a představy do budoucna, návrhy připravovaných akcí a pobytů, informace o novinkách a změnách v legislativě týkajících se osob se zrakovým postižením, zajímavosti ze světa nevidomých a spousta dalšího. Součástí setkání je i beseda se zajímavým hostem. Pokud vše klapne, tak tentokrát bychom měli přivítat 2. místostarostu města Šumperka pana Mgr. Karla Hoška. Pověděl by nám o vizi města Šumperka do budoucna – co by nám mohlo usnadnit život apod.

I přesto, že se jedná o pracovní schůzi, určitě si ji nenechte ujít. Kromě již zmíněných bodů na vás bude také čekat drobné, ale lahodné občerstvení v podobě kávy a domácí buchty a příjemná společnost.