Pozvánka na oblastní shromáždění členů

Publikováno 05.10.2023 10:37 Odbočka Šumperk


Obrázek
Začíná: 06.10.2023 14:00
Končí: 06.10.2023 17:00
Kde: G-klub KD Šumperk

POZVÁNKA NA OBLASTNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ČLENŮ 

 

Srdečně vás zveme na Oblastní shromáždění členů, které se bude konat v pátek 6. října 2023 v sálu G – klubu KD Šumperk od 14 hodin.

Na programu shromáždění budou ohlédnutí za akcemi a veškerou činností odbočky, nabídka připravovaných aktivit, sbírka Bílá pastelka, informace o novinkách na odbočce i v celé organizaci SONS, nabídka kalendářů a časopisů na rok 2024 a samozřejmě nebude chybět ani beseda. Našim hostem bude jeden z majitelů obchůdku Šumperská špajzka, kde si můžete nakoupit a přitom šetřit přírodu. V rámci besedy se dozvíte, jaký sortiment a služby obchůdek nabízí a proč se nemusí nevidomí bát zde nakupovat.

Připomínáme, že oblastní shromáždění patří k povinným činnostem našeho spolku a probíráme na něm veškeré záležitosti týkající se naší odbočky i celé organizace SONS a předáváme vám informace, o kterých byste jako členové SONS měli vědět. Jsou to např. plány a představy do budoucna, návrhy připravovaných aktivit a činnosti, informace o tom, jak si naše odbočka vede po finanční stránce a jaké jsou např. novinky a změny v legislativě a další zprávy ze světa nevidomých a slabozrakých. Jako zpestření doplňujeme program o zajímavé besedy s hostem na různá témata. 

I přesto, že se jedná o pracovní schůzi, určitě si ji nenechte ujít. Kromě již zmíněných bodů na vás bude také čekat drobné, ale lahodné občerstvení v podobě kávy a domácí buchty a samozřejmě přátelská atmosféra.