Pozvánka na koncert Ráchel Skleničkové v 17,00 Hod. v Základní umělecké škole Zábřeh

Publikováno 06.10.2021 09:50 Odbočka Šumperk


Obrázek
Dne: 19.10.2021 17:00
Kde: Zábřeh na Moravě

 

 

 

Do Zábřehu míří nevidomá klavíristka Ráchel Skleničková

 

U příležitosti 27. ročníku festivalu Dny umění nevidomých na Moravě vystoupí v úterý 19. října 2021 od 17 hodin na Základní umělecké škole v Zábřehu nevidomá klavíristka a zpěvačka Ráchel Skleničková.

V roce 2019 jste tuto nadanou umělkyni mohli slyšet v klášterním kostele v Šumperku, kde zaznamenala velký úspěch.

Těšit se můžete na klavírní skladby světových mistrů vážné hudby jako jsou např. Smetana, Bach, Beethowen,  Debussy a další. Repertoár doplní o svou vlastní tvorbu, která odráží její mládí a chuť do života.

Ráchel Skleničková od narození nevidí a v současné době, kdy je jí 28 let, studuje obor klavír na pražské HAMU. Kromě hraní a zpívání se věnuje i výuce jazyků a v nedávné době se vrátila z několikaměsíčního pobytu ve Finsku. I navzdory zrakovému omezení si Ráchel  jde za svými sny a může být dobrým vzorem pro každého z nás.

Přijďte si v úterý 19. října 2021 do sálu ZUŠ  Zábřeh pro nevšední zážitek a svou účastí podpořte tuto mladou talentovanou umělkyni a Sjednocenou organizaci nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek, oblastní odbočku Šumperk. Všichni jste srdečně zváni.


Obrázky