Pozvánka na Májovou taneční zábavu

Publikováno 02.04.2022 14:34 Odbočka Šumperk


Obrázek
Dne: 07.05.2022 19:00
Kde: Myslivecké chatě v Bludově

Májová taneční zábava

Rádi bychom Vás pozvali na společenský večer, který proběhne v sobotu 7. května 2022 od 19 hodin na Myslivecké chatě v Bludově. Cena vstupenky bez večeře činí 150,- Kč a s večeří pak 250,-. Cena vstupenky zahrnuje úhradu hudby, převoz autem ze zastávky autobusu nebo vlakového nádraží v Bludově na mysliveckou chatu – případně večeři.

Pití a další slané a sladké maličkosti bude možné si zakoupit. Vše je v naší režii, a tak bude k dispozici pouze občerstvení, které připravíme a dovezeme na myslivnu. 

Po ukončení akce budou zajištěna auta na převoz do Šumperka za příspěvek na benzín, takže se nemusíte bát, že se po akci v pozdních hodinách nedostanete domů.

Kromě živé hudby, chutného občerstvení a příjemného posezení s přáteli a známými, se můžete těšit i na losování o krásné ceny. Opět budeme moc rádi, když nám se zajištěním tomboly pomůžete i letos. Věnovat můžete dary získané z vlastních zdrojů nebo nám dát tip na zajímavého sponzora, kterého bychom mohli oslovit.

 I v minulých letech se nám společnými silami podařilo dát dohromady spoustu hezkých a praktických věcí. Věříme, že se nám to povede i tentokrát a tombola bude bohatá.

Upozorňujeme, že se na myslivecké chatě nevaří, a proto se večeře dovezou dle počtu objednaných porcí. Z toho důvodu Vám nabízíme tři jídla, ze kterých si můžete předem vybrat - řízek s bramborovým salátem; špíz se šťouchanými bramborami a guláš s chlebem. Při zakoupení vstupenky nám, prosím, hlaste, zda máte o večeři zájem a kterou jste si vybrali. Vstupenky budeme nabízet v kanceláři od 11. 4. do 30. 4. 2022. Vstupenka Vám bude sloužit zároveň  jako „kupón“ pro vydání jídla. Jako drobné občerstvení budou zajištěny jednohubky, nakládaný hermelín a utopenci.

Společenský večer je určen nejen pro naše členy i vaše rodinné příslušníky a známé. Přijďte, jste srdečně zváni!! Těšíme se na příjemně strávený večer!