Pozvánka do Šumperka na Veletrh sociálních služeb

Publikováno 07.09.2022 12:15 Odbočka Šumperk


Obrázek
Začíná: 13.09.2022 10:00
Končí: 13.09.2022 16:00
Kde: V textu

POZVÁNKA DO ŠUMPERKA NA VELETRH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

 

 

Dovolujeme si Vás pozvat na akci pořádanou městem Šumperk – veletrh sociálních služeb, který je pořádán ve spolupráci s poskytovateli sociálních služeb v Šumperku. Veletrrh   se uskuteční v úterý 13. září 2022 od 10:00 do 16:00 hodin v prostoru před Českou spořitelnou a částečně v parku U Sovy.

Veletrh je realizován v rámci procesu komunitního plánování sociálních služeb městem Šumperkem již od roku 2005. Poskytovatelé sociálních služeb v Šumperku a okolí představí v rámci veletrhu své služby téměř ve všech oblastech pomoci lidem všech věkových kategorií -  pro rodiny s dětmi, sociálně znevýhodněné  děti a mládež, pro seniory, pro osoby se zdravotním postižením nebo osoby v  krizi.

Do této akce se tradičně zapojujeme i my. Tentokrát připravujeme kromě obvyklé prezentace naší odbočky s výrobky našich členů i jízdy na e-tandemu, vaření kávy s využitím označeného pressovaru a ukázku ozvučeného hrnce.

V rámci doprovodného programu bude například možnost orientačního vyšetření krevní skupiny, krevního tlaku, předvedení správné hygieny rukou, ukázka kardiopulmonální resuscitace pro děti i dospělé apod.

Přijďte, jste srdečně zváni!