Pobyt ve Velkých Pavlovicích 2017

Publikováno 09.02.2017 16:27 Odbočka Karlovy Vary


Obrázek
Začíná: 30.07.2017
Končí: 06.08.2017
Kde:

Velké Pavlovice 2017

 

 Pobyt ve Velkých Pavlovicích

OO SONS Karlovy Vary ve spolupráci s TyfloCentrem Karlovy Vary připravila pro své členy a další zrakově postižené zájemce  tuzemský pobyt v pensionu U Hiclů ve Velkých Pavlovicích. Pobyt se uskuteční v termínu od neděle  30. července  do neděle 6. srpna  v nádherném prostředí jižní Moravy.

Pension U Hiclů  je v centru Velkých Pavlovic, během letního období je v areálu venkovní bazén zdarma  a pro případ nepříznivého počasí je zde i krytý bazén s vířivkami, saunou a vlnobitím, který je za úhradu. Hned vedle pensionu je bowling a restaurace. Nedaleko od Velkých Pavlovic je dřevěná rozhledna Slunečná, která nabízí nádherný výhled do dalekého okolí a hned pod ní se nachází vinný sklípek, kde lze ochutnat produkty místních vinařů. Stravování bude formou polopenze, je možno si dokoupit v nedaleké restauraci oběd. Ubytování je v apartmánech v budově č. 4 a v hotelovém bydlení budova č. 3. Do všech pokojů v apartmánech  je bezbariérový přístup, pokoje jsou vybaveny kuchyňským koutem s ledničkou, sociálním zařízením, televizí, před pokojem je možnost venkovního posezení. V hotelovém bydlení mají všechny pokoje bezbariérový přístup, na pokoji je televizor, sociální zařízení, a  dále je zde k dispozici společná kuchyňka s lednicí a posezení před budovou. Během akce se uskuteční posezení ve vinném sklípku s kulturním programem a hudbou. Bližší informace budou v závěrečných pokynech.

Na pobyt je k dispozici omezený počet míst v apartmánech, proto bude s každým projednán typ ubytování. O umístění bude také rozhodovat i pořadí došlých přihlášek a zaplacení zálohy.

Cena pobytu je stanovena na 4.000,- Kč. V hotelovém bydlení 3.700 Kč. Pokud se podaří získat dotaci na pobyt, sníží se výše doplatku. V ceně je zahrnuto ubytování a stravování formou polopenze, které začíná večeří v den příjezdu a končí snídaní v den odjezdu. Během pobytu se uskuteční dva zájezdy do okolí Velkých Pavlovic (zájemci si hradí sami).  Podrobnosti budou uvedeny v závěrečných pokynech.

Nabízený program: střelnice na simulovanou střelbu, společenské hry pro zrakově postižené, společná turistika, beseda s prezentací očních preparátů a kompenzační pomůcky. V případě získání dotace je účast na programu povinná.

Na pobyt bude možné využít společné dopravy, která není zahrnuta do ceny pobytu, výše příspěvku bude závislá na počtu osob, které společné dopravy využijí. V případě získání dotace bude doprava zahrnuta do ceny pobytu.

Pokud se budete dopravovat individuálně, pak lze využít vlakového spojení Praha – Brno – Zaječí – Velké Pavlovice.  Přesné informace k časům odjezdu vlaků obdržíte v závěrečných pokynech.

Přesné časy je nutné si ověřit přímo u přepravce, protože do doby odjezdu na pobyt může dojít ke změnám v jízdních řádech.

Vyplněnou přihlášku na  pobyt zašlete na adresu OO SONS Karlovy Vary, Stará Kysibelská 602, 360 09  Karlovy Vary. Zálohu ve výši 2.000 Kč  je nutné hradit hotově na střediscích TyfloCentra Karlovy Vary v Karlových Varech pan Rogaczewski 603265875 nebo 353 226 511, v Sokolově paní Maruščáková 731 446 281, v Chebu pan Miklóš, Dana Vrchlavská 790 249 069, v Ostrově paní Rotheová a Kubešová 353 674 103 nebo poštovní poukázkou typu „C“  nejpozději do 31. 5. 2017.  Závěrečné pokyny s přesnými informacemi o odjezdech, podmínkách dopravy obdržíte nejpozději do poloviny července.

V případě, že se z vážných důvodů nebudete moci pobytu zúčastnit, bude Vám účastnický poplatek vrácen snížený o storno poplatek účtovaný pensionem a o dosud vynaložené náklady na administrativu.

Nezapomeňte si s sebou vzít obuv na přezutí, plavky, slepeckou hůl, užívané léky a dobrou náladu. Vítán je i hudební nástroj, který ovládáte.

Velmi se těšíme na Vaši účast a věříme, že na konci pobytu budete plni síly, elánu a energie.

 

 

Pavel Rogaczewski

vedoucí pobytu