Pobyt v Luhačovicích.

Publikováno 09.06.2023 16:56 Odbočka Kroměříž


Obrázek

Jako již v minulých letech jsme se i tentokrát ubytovali ve vile Charleston v Bílé čtvrti nedaleko pramene Aloiska.

Odpoledne prvního dne po dobrém obědě  v restauraci Vltava jsme strávili návštěvou solné jeskyně, procházkou lázněmi s ochutnávkou léčivých pramenů, nákupy drobných dárků a lázeňských oplatek.

V podvečer se někteří členové zúčastnili mše v kostele Svaté rodiny a večer jsme se společně sešli u výborné a vydatné večeře v restauraci Elektra.

Druhý den jsme po bohaté snídani navštívili  tradiční setkání řezbářských mistrů v lázeňském parku u hotelu Jestřabí,  sledovali řezbáře při práci a měli možnost hmatem poznávat jejich díla. Před obědem jsme se také nechali zlákat k ochutnávce výborné čokolády a společně si prohlédli kostel Svaté rodiny.

Odpoledne jsme si nenechali ujít návštěvu městské plovárny, kde jsme mohli dvě hodinky relaxovat ve vířivce, nechat se jemně masírovat v bazénu s bublinkami, dosyta se vyřádit v divokých proudech a potrénovat v plaveckém bazénu. Příjemný letní večer po dobré večeři zval k procházce a společnému posezení u sklenky vína.

Třetí den před odjezdem jsme ještě zavítali do Muzea luhačovického Zálesí s expozicí historie, tradic a lázeňství v Luhačovicích. Během prohlídky muzea jsme se také dozvěděli mnoho zajímavého o osobě a díle architekta Dušana Jurkoviče.  

Děkujeme všem účastníkům pobytu za příjemně a pohodově strávený čas s množstvím krásných zážitků a těšíme se na další společně prožité chvíle.               

 


Obrázky