Pobyt na chatě Rudík - Liberec

Publikováno 27.05.2019 13:33 Odbočka Vrchlabi


Obrázek

V pátek 24. května, jsme se odebrali již podruhé do krásného prostředí, na chatu Rudík. V počtu 11 členů, naladěni, natěšeni na nové zážitky.

Již v pátek jsme absolvovaly malou pěší túru, které se zúčastnily jen zdatné ženy. Muži zůstali na chatě a nabírali síly, po náročné cestě na místo určení.
V sobotu jsme navštívili ZOO v Liberci. Paní průvodkyně byla naprosto fantastická a moc jí děkujeme za zajímavý výklad. Následně jsme se naobědvali a pokračovali jsme na výstavu Magický Himálaj. Unikátní výstava nabízela mnoho krásných pohledů, zážitků, vjemů... Vše jsme si mohli detailně prohlédnout, předmětů je možné se dotýkat i je fotit. Myslím, že to byl opravdu úžasný zážitek.

V neděli jsme vyrazili ještě do Kryštofova údolí. To, že jsme toto místo toužili navštívit, mělo hned několik důvodů. Nejen, že nás lákalo ono krásné prostředí, ale chtěli jsme splnit jedno takové malé přání Oldovi Horákovi, který již mezi námi není. To on nám o místě vyprávěl a moc chtěl, abychom ho také navštívili. Tak jsme tam, Oldo, konečně byli – Blanka a Lenka ti zapálily svíčku u tamního orloje, určitě jsi to z nebíčka viděl. Celý pobyt byl velmi příjemný, možná trochu náročnější, ale to jsme celí my..  Toužíme si zažít, vidět, projít... vše co jde, dokud to jde.. Stihli jsme grilování, zpívání, povídání. A můžeme se těšit opět na příští rok.


Obrázky

Žirafka papá :-) Žirafka papá :-)
Dáma s psíkem Dáma s psíkem
Vodní zázrak ............ Vodní zázrak ............
ZOO ZOO
S bohem ..... S bohem .....
Bingo óóó ... bingooooooo Bingo óóó ... bingooooooo
Kostelíček Kryštofovo údolí Kostelíček Kryštofovo údolí
Grilovačka... Grilovačka...
Naše nové prostory, děkujeme velmi městu Liberec :-D za mobilní pobočku pro imobilní členy... Naše nové prostory, děkujeme velmi městu Liberec :-D za mobilní pobočku pro imobilní členy...