Ples DOBRÉHO MÍSTA PRO ŽIVOT

Publikováno 24.01.2023 14:14 Odbočka Olomouc


Obrázek
Začíná: 18.03.2023 19:00
Končí: 18.03.2023
Kde: NH Collection Congress, Olomouc

Dobré místo pro život vás srdečně zve na svůj desátý ples, který bude tradičně setkáním klientů, příznivců a podporovatelů všech organizací, které Dobré místo zastřešuje.

Náš ples není o celebritách nebo VIP osobnostech, ale setkání lidí, kteří nám dlouhodobě pomáhají a podporují nás s těmi, kdo tuto pomoc potřebují. Nejdůležitější je pohodová atmosféra. Ne to, co má kdo na sobě, co dělá nebo kolik má peněz. Na náš ples chodí prostě srdcaři.

Po celou dobu plesu si můžete udělat třeba snímeček ve fotobudce Lukáše Navary, potkat se s fotbalisty SK Sigmy Olomouc, která je dlouhodobým podporovatelem Dobrého místa. Můžete si zatančit, pobavit se při vystoupeních našich hostů anebo vyhrát některou z mnoha cen v tombole.
Ten, kdo bude chtít přispět nějakým dárkem do tomboly, může ho předat hned u vchodu hosteskám označeným visačkou TOMBOLA.

Vstupenky pro člena SONS a jeden jeho doprovod stojí 200 Kč za osobu, ostatní 450 Kč. Vybrat si místo u stolu a zakoupit je můžete na tomto odkazu:

https://www.smsticket.cz/vstupenky/33672-ples-dobreho-mista-pro-zivot

Zájemcům, kteří nemají možnost si vstupenky takto zakoupit sami, samozřejmě na vyžádání rádi pomůžeme. Po zaplacení (na účet nebo osobně) Vám vstupenku ihned zakoupíme a po domluvě předáme. VSTUPENKY JSOU V PRODEJI A JEJICH POČET SE STÁLE SNIŽUJE, TAK NEVÁHEJTE.

Těšíme se na trochu jiné setkání s vámi - pracovníci OO SONS Olomouc
Tel: 558 427 750 (záznamník)